ΕΡΓΑ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ
0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Ολοκληρωμένα Έργα
Το προϊοντικό group της Alpha Design & Shadow αποτελείται από προϊόντα έτοιμα να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του τελικού καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων δίνει την επιλογή στον συνεργάτη μας να προτείνει και να δημιουργήσει έναν μοναδικό εξωτερικό χώρο για τον πελάτη του.
Προστασία
Υλικά
Pergosystem
ARTISANAL RESTAURANT
RESTAURANT IN GYTHEIO
KINSTERNA HOTEL
WUNDER BAR
RUCABULESCO GELATO & BRUNCH
HOUSE IN ROME
THE CROSS GUNS BAR
ALIMOUNDA MARE HOTEL
MIKROLIMANO MARINA
LOUVRESYSTEM
FILDISI BOUTIQUE HOTEL
HOUSE IN VENEZIA
VILLA IN NAFPLIO
VILLA BY THE POOL
SAINT ANDREWS HOSPITAL
APARTMENT
VALAORA RESTAURANT
ZIPSYSTEM
TIPSY BIRD COFFEE - BAR
AFFINITY AT SERANGOON
Private House
pergola-production
colors

Ο χρωματισμός των αλουμινίων σε οποιοδήποτε RAL της επιλογής σας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφών των blockout υφασμάτων της Dickson, κάνουν το Pergosystem σας μοναδικό.

alpha

Από την επιλογή των πρώτων υλών και εξαρτημάτων, μέχρι την κατασκευή, την πώληση και την εξυπηρέτηση των πελατών, η ποιότητα είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο κινείται η Alpha Design & Shadow.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

5years

Τα προϊόντα Alpha Design & Shadow ξεχωρίζουν για την εργονομία, την αισθητική,την απαράμιλλη ποιότητά τους. Χαρακτηρίζονται από μοναδικό σειριακό αριθμό και συνοδεύονται με ταυτότητα γνησιότητας ολογράμματος.

tuv Austria

Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας εναρμονίζεται με το πρότυπο ISO 9001:2008, το πιο αναγνωρισμένο και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο στον κόσμο. Πιστοποιημένο από τον οίκο TUV Austria Hellas.

info

Το ανθρώπινο δυναμικό της Alpha Design & Shadow, με την τεράστια εμπειρία στο χώρο της σκίασης, είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώνει, πληροφορεί, εξυπηρετεί και να βρίσκει την ιδανικότερη λύση σε κάθε ζητησή σας.

ce

Η σειρά Pergosystem® Alpha Design & Shadow αποτελεί ένα στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα σκίασης, το οποίο ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας. Σήμανση με EN 13561:2004 +A1 :2008

ΜΟΝΤΕΛΑ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙΚΟΙ

Οι προμηθευτές μας είναι ένας βασικός παράγοντας στην επιτυχία των προϊόντων μας. Για αυτό επιλέγουμε τους καλύτερους στον χώρο ώστε να μας προμηθεύουν με πρώτες ύλης άριστης ποιότητας. Υιοθετούμε νέες τεχνολογίες ώστε να δίνουμε στους συνεργάτες μας καινοτόμα προϊόντα.

somfy logo
giovanardi logo
veta logo
exalco logo
dickson-logo-website
ALPHA OUR EXPERIENCE YOUR SHADOW
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.