ΙΣΤΟΡΙΑ
ΙΔΡΥΤΗΣ
ΘΕΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
CEO
«έμπνευση και δημιουργία με σεβασμό στην ιστορία μας».
Η σημαντική και μακροχρόνια διεθνής εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης μας επιτρέπει να κατανοούμε πλήρως τόσο τις ανάγκες τις δικές σας όσο και του τελικού καταναλωτή. Εμπνεόμαστε και δημιουργούμε συνεχώς νέα προϊόντα, ώστε όχι μόνο να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και να ανοίγουμε νέους ορίζοντες στον χώρο μας. Δείγμα της εξωστρέφειας και της πρωτοπορίας μας αποτελούν οι μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγέτιδες διεθνείς επιχειρήσεις, οι οποίες ηγούνται των εξελίξεων στον τομέα της σκίασης. Μόνη μας μέριμνα η προσφορά ακόμα περισσότερων, ποιοτικότερων, λειτουργικότερων και ωραιότερων προϊόντων. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της αγοράς με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής. Φιλοδοξία μας είναι να ενισχύσουμε την εξέλιξη και την ανάπτυξή μας, επενδύοντας στις αρχές μας και τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και το ευρύ κοινό. Σχέσεις βασισμένες στην άρτια παροχή υπηρεσιών, την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία, την κατανόηση και την έγκαιρη εύρεση λειτουργικών λύσεων σε δύσκολες περιπτώσεις. Η κληρονομιά που δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αλώβητη είναι οι ανθρώπινες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες. Μεγαλώσαμε σε μια επιχείρηση, σε μια οικογένεια, που μας έμαθε να πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος είναι πάνω απ’ όλα.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ​

1952

Η εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1952, στην περιοχή της Αργολίδας. Εμπνευστής της ο Γεώργιος Αποστολόπουλος και αρχική επωνυμία «Γ. Αποστολόπουλος: Τέντες Η Κύπρος».

1987

Η εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς, στους Θέμη & Βασίλη Αποστολόπουλο, οπότε η επωνυμία άλλαξε σε «ΑΦΟΙ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.». . Το 1995 η εταιρεία μας σύναψε σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς επιχειρήσεις συστημάτων σκίασης και τεντόπανων, ισχυροποιώντας τη θέση της και ενισχύοντας το μερίδιό της στην χονδρική αγορά.

2004

Γίναμε η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε δικό της μοντέλο πέργκολας στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, η σκληρή δουλειά και το δυναμικό όραμά μας ισχυροποιούν περαιτέρω την επιχείρηση, οπότε το 2007 η εταιρία γίνεται ανώνυμη, με διακριτό τίτλο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», και περνάει σε μια νέα εποχή.

2009

Το 2009, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο, τολμήσαμε και κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός, επενδύοντας σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονα μηχανήματα, συνδυασμένα με τη διάθεση μας για ακόμα ποιοτικότερη προσέγγιση του τομέα των ειδών σκίασης.

2016

Ακολουθώντας τις ταχύτατες αλλαγές αποφασίσαμε τον επασχεδιασμό του brand και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών προς όφελος των συνεργατών μας.

2020

Δημιουργία του νέου brand Louvresystem και κατηγοριοποίηση των υπαρχόντων μοντέλων ανοιγοκλειόμενης πέργκολας στο brand Pergosystem.

2022

Μετεγκατάσταση σε νέες υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 7500m2 με σκοπό την ανάπτυξη και αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής.

ALPHA OUR EXPERIENCE YOUR SHADOW
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.