ΣΧΕΤΙΚΑ

ALPHASHADOW Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ, Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ
Η Alpha Design and Shadow είναι μια εταιρεία που απαρτίζεται από ανθρώπους που δημιουργούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν προϊόντα, έχοντας ως βασικό άξονα την ικανοποίηση των αναγκών σας για σκίαση. Διαθέτοντας μια σειρά συστημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κορυφαίας τεχνολογίας και εργονομικού σχεδιασμού, η οποία συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, τηρούμε την δέσμευσή μας για προϊόντα ασφαλή, εγγυημένα, όμορφα και λειτουργικά. Εμείς τα κατασκευάζουμε και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της σκίασης αναπτυσσόμαστε συνεχώς, προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες, αυξάνοντας τις δυνατότητες παραγωγής και ταυτόχρονα τον έλεγχο των δραστηριοτήτων μας ώστε να παραλαμβάνουν οι συνεργάτες μας τα προϊόντα μας.
alpha shadow facility
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
0
Ενεργους συνεργατες στο δικτυο μας​
0 +
Παραγομενες περγκολες​
0 +
ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ALPHA​
0 +
Καθετα συστηματα σκιασης​
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ALPHA OUR EXPERIENCE YOUR SHADOW
Το προϊοντικό group της Alpha Design & Shadow αποτελείται από προϊόντα έτοιμα να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του τελικού καταναλωτή. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων δίνει την επιλογή στον συνεργάτη μας να προτείνει και να δημιουργήσει έναν μοναδικό εξωτερικό χώρο για τον πελάτη του
Pergosystem
Το Pergosystem® αποτελεί την ναυαρχίδα των συστημάτων σκίασης και είναι το πλέον αναγνωρίσιμο brand στην Ελλάδα στο χώρο της ανοιγοκλειόμενης πέργκολας. Τα βασικά του στοιχεία είναι το αλουμίνιο και το ύφασμα. Η μεγάλη γκάμα μοντέλων και η δυνατότητα διαμόρφωσής τους, σε συνδυασμό με τον μοναδικό σχεδιασμό τους συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο brand ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνεργατών μας.
Louvresystem
Το Louvresystem® αποτελεί το νέο μας brand στο χώρο της βιοκλιματικής πέργκολας, το οποίο κάτω από την ομπρέλα του περιλαμβάνει όλα τα συστήματα κινητών περσίδων. Σε ένα περιβάλλον ταχύτατα μεταβαλλόμενο η βιοκλιματική πέγκολα Louvresystem® δίνει την φυσική ψύξη ή θέρμανση ενός χώρου με παράλληλη προστασία από καιρικά φαινόμενα διατηρώντας πάντα υψηλή αισθητική.
Zipsystem

Η σχεδιάση της σειράς Zipsystem® γίνεται με βάση δυο παράγοντες , την αποτελεσματικότητα στην εξοικονόμηση ενέργειας και στο μοντέρνο σχεδιασμό. Ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής μας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

ALPHA OUR EXPERIENCE YOUR SHADOW
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.